Sponsor Bağlantı
Sponsor Bağlantı

10 Mart 2013 Pazar

Online Abiye Satın Al

2013 ŞIK ABİYELER ŞIKLIK KATIYOR

2013 abiye modelleri bayanları şık hale getirirken beyleri de büyülemeyi başarıyor. Gizemli şıklık yaratılan abiye elbiseler hanımların güzelliklerine güzellik katarken, giymek için cesaret gerektiren cüretkâr abiyeler sayesinde de görenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor. Kısa ve derin yırtmaçların yürek hoplattığı 2013 abiye modelleri zarif bir şıklığın garantisi olan saten kumaşlarla kimi zaman renk ve modelleri ile kimi zaman büyük payet taşlarla gösterişli bir hale geliyor.

Şifon elbiselerin ağırlıklı olarak kullanıldığı abiye modellerinde hanımların vücutlarını saran ince tüllerle tasarlanmış olan transparan kollar, sırtlar ve göğüs bölgesi hanımlara gizemli bir güzellik katıyor. Fırfırlı kolların en kaliteli kumaşlar kullanılarak birkaç sıra şeklinde işlenmiş olması hem nostaljik hem de ayrıcalıklı bir şıklık sağlıyor. 2013 abiye modelleri arasında uzun eteklere sahip sırtı transparan elbiseler özellikle sırtı pürüzsüz olan hanımların tercihi oluyor. Daha gizemli olmayı seçen hanımlar ise derin sırt dekoltelerini tüllerle saran abiye modelleri sıkça tercih ediyor. Güzelliklerinin ve inceliklerinin farkında olan hanımlar, kendilerine güveni olan hanımlar göğüs dekolteli kısa elbiselere büyük ilgi gösteriyor. Tek omuzun son zamanlarda çok moda olduğu ve moda olamaya devam ettiği abiye model gördüğü ilgiden dolayı yeni sezonda da modacıların gözde modellerinden olmayı sürdürüyor. Gece Kıyafetleri

Özellikle zayıf hanımlarda saten kumaşlar zarif bedenlerine daha bir zariflik kazandırıyor. Saten elbiseleri tek omuzu fırfırlı olarak fırfırın eteklerinde de parlak taşlar kullanarak çok daha zengin bir görsellik elde ediliyor. Saten vücudu sararak tüm hatları ortaya çıkardığı için daha ziyade zayıf hanımlar tarafından tercih edilmelidir. Zor bir kumaş olduğu için tüm kusurları ortaya çıkardığı için doğru olmayan bedenlerde istenmeyen görüntülere neden olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder